Жоро: Само болен мозък може да роди такова нещо. Защо никой не застана с името си зад обвиненията? (ВИДЕО)

847
Жоро Илиев

Георги Илиев бе избран като подгласник на Тодор Неделев за „Футболист на футболистите“ в българското първенство. След церемонията той коментира и неприятната ситуация около него в последните дни.

————

Хотел “Елеганс” в центъра на Варна – уникално място за бизнес пътуване или семейна почивка на най-достъпните цени

————

„Аз съм много щастлив за тази награда, защото идва в момент, в който изживяваме много тежки моменти. Не само аз, а и моето семейство и семействата на другите момчета. Не знам кой болен и развален мозък може да роди такива неща. В крайна сметка ние сме хора, които нямаме какво да крием. Ако някой има някакви претенции ние със сигурност сме хората, които искаме истината да излезе наяве. С чиста съвест съм – пред мен, пред Господ, пред всички хора, които ме познават. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм. Истинското богатство на човек за мен винаги е било това, което имаш в себе си, като чувства и като ценности. Хартиийките в банката са за тези, които ги създават тези истории. Нямам идея откъде дойде това нещо. Който има някакви доказателства, да ги каже. Ние сме хората, които искат цялата тази истина да излезе наяве, а не да ни оцапват имената с такива… да не казвам какви“, добави той.

Запитан за бъдещето си във футбола, Илиев отговори: „Не знам, тези дни са толкова тежки, че не ми остана много време да мисля за футбол. Занимаваме се с тези глупости, които излязоха навсякъде“.

След това той бе запитан и дали е имало първи и втори детектор на лъжата, както се твърдеше. „Тези въпроси към тези, които са с обвиненията. Никой не излезе с име да обвини за нещо. Просто всичко се нахвърли в медийното пространство, някаква помия и т.н. Дали съм готов да заведа дело? Аз нямам идея кой ме обвинява, всичко е в медийното пространство под формата на подхвърляния. Говоря си с Илиан Илиев, естествено. Нали заедно дойдохме“, завърши футболистът.