Жоро Илиев за завръщането на „Тича“: Странен и тежък момент

404

След общо 20 години в Черно море, над 350 официални мача, десетки голове и много радости, донесени на феновете на „Тича“, Жоро Илиев снощи се завърна на родния си стадион, но с екипа на друг отбор – Локомотив Пловдив. След края на срещата полузащитникът, който вече си извоюва статута на клубна легенда на моряците, призна, че не му е било никак лесно.

„Искам да благодаря на феновете на Черно море, които ме посрещнаха радушно на стадиона, както и на привържениците на Локомотив. Това беше доста странен и тежък момент за мен, но ще го преодолея. Имаше много разнопосочни моменти и емоции. Странно е, но това е футбола. Професионалисти сме. Така се стекоха нещата, че в момента защитавам цветовете на Локомотив Пловдив и давам максимума от възможностите си“, коментира Илиев.

„След всички събития, които се случиха, естествено чувството беше много различно. Не показахме играта, която трябваше. Стояхме далеч от хората, допуснахме много грешки, лесни голове и закономерно загубихме. След това добро начало можеше по по-добър начин да реагираме, но това е футбола. Това е един мач. Трябва да изчистим грешките и да вървим нагоре“, допълни 37-годишният играч.