ДФК Делфините спечели международния турнир за родени 2012 г. в Кранево (СНИМКИ)

314

Снимка: ДФК Делфините

ДФК Делфини (Варна) спечели детския футболен турнир за родени 2012 г. в Кранево. Международната надпревара носеше името Aqualife Summer Cup 2021.

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ТУРНИРА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Участие взеха 7 отбора, които се съревноваваха помежду си на принципа всеки срещу всеки. Всички тимове изиграха по 6 мача и се натовариха максимално за четирите дни от надпреварата.

Участниците бяха ПФК Ботев Пд, ДФК Лъвчетата Сф, СК Болярчетата ВТ, ПФК Черно море Вн, ФК Юнак Вн, ДФК Делфините Вн и отборът на CS Getica от Молдова.

Именно организаторите от Делфини завършиха като №1, следвани от Ботев, Болярчетата и Черно море.

В последния решителен мач отборите на ДФК Делфините и ПФК Ботев завършиха наравно и така победител с по-голяма голова разлика стана тимът на домакините, воден от дългогодишния защитник на ПФК Черно море Миша Милошевич. Децата на втория класирал се отбор – Ботев, изиграха един изключително равностоен мач и по нищо не отстъпиха на Делфините, като запазиха интригата до последния съдийски сигнал.

От индивидуалните награди за най-добър вратар на турнира беше избран Александър Гинда от отбора на Джетика, най-добър защитник е Здравко Димитров от Ботев, голмайстор е Данаил Друмев от Делфините и MVP – Теодор Щилиянов, също от отбора на Делфините.