ДФК Делфините спечели турнира за родени 2011 г. в Кранево (СНИМКИ)

381
Варненският ДФК Делфините спечели поредното издание на детския футболен турнир за деца Aqualife Summer Cup 2021 за родени 2011 г., който се проведе в отличната спортна база на хотел „Аквалайф“ в Кранево.
Участие взеха 8 отбора, които бяха разделени на две групи по четири. Всички тимове изиграха по 5 мача и се натовариха максимално за четирите дни от надпреварата. Отборите участници в турнира бяха ПФК Черно море Вн, ДФК Лъвчетата 1 Сф, ДФК Лъвчетата 2 Сф , ДФК Делфините 1, ДФК Делфините 2, ФК Етър ВТ 1,ФК Етър ВТ 2, СК Възраждане Вн.
Шампион стана съставът на Делфините, следван от Черно море, Лъвчетата 2 и Лъвчетата 1. Във финалния мач отборите на ДФК Делфините и ПФК Черно море  изиграха оспорван мач, зареден с много емоции на терена и по трибуните, койо завърши 3:1.
И в този турнир присъствието на родителите беше позитивно, което допринесе за повече положителни емоции на трибуните.
От индивидуалните награди за най-добър вратар на турнира беше избран Явор Георгиев от ДФК Делфините, най-добър защитник е Огнян Радев от Черно море, голмайстор №1 е Теодор Панайотов от ДФК Лъвчетата, Боян Аврамов от Делфините бе избран за MVP. В турнира имаше и втора награда за MVP, която бе връчена на Влади Георгиев от Черно море, който бе контузен и не можа да вземе участие във финала.