Грешни стъпки за лидери в АМФЛ-Варна

18

Поредната доза интересни мачове от Аматьрската минифутболна лига-Варна се изиграха през изминалата седмица. В тях някои от лидерите допуснаха грешки. Ето какво се случи:

Premier лига
Fullmax върна интригата за първото място в Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като направи 2:2 с лидера Порто-Ди Ес. Атанасов отбеляза два гола за символичните домакини, а за „португалците“ вкараха Павлов (автогол) и Коцето.
МФК Балерини записа убедителна победа с 6:0 над Зеленина. По два пъти се разписаха Игнатовски и Коко, а по веднъж – Монката и Кузманов, който бе избран за Играч на мача.
МФК Монтана излъга с 3:2 МФК Черно море. Адвоката, Станчев и Мечката вкараха за успеха, а Марти отбеляза два пъти за „моряците“. Паци бе избран за №1 в срещата.

Win 1
МФК Волов пък разби с 8:2 лидера в Win 1 The Unity и така „единството“ вече е само с една точка аванс пред втория в таблицата. Двамата футболисти с фамилия Димитров вкараха по три пъти, а Илиев добави две попадения. Пенев и Панайотов реализираха за съперника.
MFK TNT – ZARAFA се справи с Лудогорец-Доброплодно с 8:2. С хеттрик се отчетоха КАСАБОВ и Русев, а останалите попадения бяха дело на Иванов и Методиев. Узунов реализира два пъти за „орлите“, а Маринов стана MVP.
Дебелият балет удари с 3:1 Вино и Мезе. Оят се разписа два пъти и взе приза за Играч на мача, а един гол добави Михалик. За „любителите на масата“ точен бе Симеонов.
Атлетик Провадия би с 9:5 Бандата на Града. Йорданов би избран за Играч на мача заради двата гола, които реализира. Също с толкова се отчете и Венков, а по веднъж точни бяха Радича, Янчев, Дидо Николов, Великов и Георгиев (автогол). За съперника реализираха Гунев (2), Стефанов, Милков и Радича (автогол).
iGaming излъга с 3:2 Eurotex Boys. KIKO се отчете с две попадения за успеха и стана №1 в срещата, а едно добави Петров, докато за „момчетата“ отбеляза Кръстев.
Parkmart разби с 9:0 Спейс Тийм и се приближи на две точки от първото място, като има и мач по-малко. Над всички с пет гола бе Димитров, който бе определен за MVP, а останалите бяха дело на Ахмед, Сашката, Павел и Стоянов (автогол).
АФК Албион се справи с 4:0 срещу МФК Пекарни Чочо. Два пъти се разписа Игнатов, който стана Играч на мача, а по веднъж – Николов и Добата.

Win 2
АМФК Лудата Банда се утвърди на първата позиция в Win 2 след убедителен успех с 8:1 над Шато Вапцаров. Четири гола заби Мишо, който бе избран а №1, а останалите вкараха Замера (2), Найденов и Христов. За Шатото отбеляза Йорданов.
Castalia би Локдаун с 6:1. Попаденията бяха дело на Колев (2), Попов, Славов, Весо и Матев (MVP). За „заключените“ реализира DJ Damian Valchev.
Red Partners се справи категорично с Пластхим (Аксаково) – 10:2. С четири гола блесна Василев, който стана Играч на мача, с по два се отчетоха Момчилов и Кардашев, а с по един – ГЕНАТА и Сашето. За аксаковци точен бе Димитров.

Win 3
ФК Дружба би със 7:5 Digital United в Win 3. Боята изригна с хеттрик, заради което бе определен за №1 в двубоя, а останалите попадения за „добричлии“ вкараха Димов (2), Илиев и Веси. За „дигиталните“ отбелязаха Гастака (2), Seth, Дойч и Хюсню.
Няма Такъв Отбор удари с 11:4 Therma Village в Win 3. С цели шест гола изригна Димитров, който бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Атанасов (3) и Иво (2). За „хотелиерите“ вкара Ташев (3) и Георгиев.
ФК Горното надигра убедително с 6:0 ФК Сокол. Петров бе избран за №1 в двубоя след хеттрика, който реализира, а другите бяха отбелязани от Ананаса (2) и Ушоклопа.
ФК Филмари разгроми със 7:1 Red Partners. Джошко заби хеттрик за успеха, Велев добави два гола, а Стоев и Ясенов – по един, като съотборникът им Иванов бе избран за №1 в двубоя. За „червените“ отбеляза Петров.