В АМФЛ-Варна: Порто и Балерини не се победиха. Играч заби 11 гола в един мач

33
Поредна изключително резултатна седмица изпращат отборите от петте дивизии на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Кръгът ще се започни и с това, че играч вкара 11 гола в един мач от Лига 4.
Premier лига
Порто-Ди Ес и МФК Балерини не успяха да се победят и завършиха 1:1 в дерби мача от втория кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Станислав Джабмазов откри за шампионите през първата част, а Румен Николов изравни за бронзовите медалисти четири минути преди края.
Вицепървенецът МФК Монтана би с 5:3 The Unity. Антонов заби хеттрик за тима от Северозапада, а Жеков и Георгиев добавиха по един гол. За съперника точни бяха Киелини, Георгиев и Калудов.
Зеленина постигна втора победа, надигравайки с 6:2 МФК Тича. Димитров заби четири попадения, а Михайлов и Али добавиха по едно. Станчев отбеляза почетните за тичанци.
В друг двубой от най-елитната дивизия АМФК Лудата банда излъга с 4:3 Интернационал. Амброзов, Стоянов, Петков и Дидо реализираха за успеха, а за съперника точни бяха КРИСИ (2) и ВЛАД.
Атлетик Провадия и Fullmax направиха 2:2. Радича откри резултата в 7-ата мин., а в 30-ата Енев направи 2:0. Fullmax успя да се добере до точката с дежурните попадения на Вини Джоунс и Геша.
Лига 1
Лудогорец Доброплодно победи с 9:5 Арарат в мач от Лига 1. Цели пет попадения реализира Радев, а останалите бяха дело на Цачков, Тенев, Стоянов и Даскалов. По два пъти за „арменците“ вкараха Тахмисян и Бояджян, а веднъж – Ангътян.
МФК Пекарни Чочо удари с 10:2 Спейс Тийм. По два гола забиха Ники, Илиев и Алексиев, а по един добавиха Добрин, Петров, Господинов и Недялко. Иванов и Букоев бяха точни за „космонавтите“.
В друга среща от втората по сила лига МФК Монтана постигна първи три точки, надделявайки с 4:1 над МФК Импакт. Ценето, Мехмедов, Мечката и Yonchev 9 се разписаха за тима от Северозапада, а за съперника реализира Андреев.
Валекс записа втора убедителна победа, този път с 13:4 над Castalia. Симеонов блесна с четири гола, Кузманов и Кожухаров се отчетоха с по един хеттрик, Нанев се разписа два пъти, а веднъж – Богданов. Попов, Весо, Коцето и Петров отбелязаха попаденията за съперника.
ZARAFA Team надигра с 5:2 ФК Устрем. Ангелов заби хеттрик за победителите, а Методиев и Иванов поразиха по веднъж противниковата мрежа. За Устрем вкараха Неджет и Тефък.
Лига 2
Gossip Bar поведе класирането в Лига 2 след убедителна победа с 12:1 над Devils. Четири гола отбеляза Ахмед, три добави Давидов, с два се отчете Ванков, а с по един – Монката, Симеонов и Каменов. Почетното попадение за съперника реализира Казаков.
Мачкай Гришо излъга с 6:5 Red Partners. Русев, Дуков и Асад вкараха по два пъти за отбора, съставен от фенове на тенисиста Григор Димитров, а за съперника точни бяха Сашето (2), Стоката, Петков и Доктора.
Флотски Арсенал постигна втори успех, като този път надигра с 9:6 Las Bellas, въпреки че на три пъти изоставаше в резултата. Паци заби хеттрик, Боев и Иванов добавиха по два гола, а Теслата и Костадинов – по един. За съперника по два пъти точни бяха Христо Иванов и Добрев, а по веднъж – Неделчев и Иванов.
ФК Сборката би АФК Спартан с 4:2. Стельо и Желязков реализираха по две попадения за победителите, а също толкова за съперника вкара Янков.
Организаторите на надпреварата обявиха и новината, че Ураган (Невша) заменя Хитстрой в тази лига.
Лига 3
В Лига 3 ВВМУ би със 7:3 АМФК Лудата банда. Гичев се отчете с цели четири попадения за победителите, а по едно добавиха Туриста, Даната и Стойчев. Ицо (2) и Костадинов вкараха за загубилия тим.
В друг сблъсък от четвъртата по сила дивизия DevLabs обърна Дебелият балет с 6:4, като на три пъти изоставаше в резултата. Панчев блесна с четири гола, а по един забиха Стоянчо и Симба. За „балетистите“ Ташев се отчете с две попадения, а по едно добавиха Даракчи и Благоев.
Пластхим (Аксаково) би Березка със 7:2. Трапов блесна с хеттрик, а по два гола отбелязаха Атанасов и Димитров. За съперника точни бяха Колев и Койчев.
Хитстрой пък регистрира служебна победа над Искра.
Лига 4
В Лига 4 Бандата на града вкара цели 20 гола срещу Братчедите, които реализираха 6. Тук с цели 11 попадения над всички бе Милков, Гунев се отчете с хеттрик, по два пъти точни бяха Ташков и Станчев, а по веднъж – Райчо и Шабанов. За Братчедите Диянов и Николов се разписаха по два пъти, а по веднъж противниковата врата поразиха Петров и Жицата.
FC Ретро музей постигна втори пореден успех – над SeaBoyzFC с 11:5. Четири гола вкара Зики, три добави Грацията, а по два пъти точни бяха Руснака и Godzilla. За съперника три попадения вкара Тери, а Лютфи и Павияна – по едно.
Ла фурия-Варна стигна до втората си победа – със 7:6 над Мрежите, като тимът изоставаше първо с 0:3, а после и с 4:6, но намери сили за пълен обрат. Крис и Христов реализираха по две попадения, а останалите бяха дело на Димитров, Тончев и Стоянов. За Мрежите се разписаха Маринов (2), Люцканов, Костадинов, Тишо и Митев.
Автомагистрали победи убедително със 7:1 Ария. Торес блесна с четири попадения, две добави Малкия Иниеста, а едно – Жечев. За съперника точен бе Наско.
FC DJIEN би с 4:2 Vinica Tigers. Тодоров, Христов, Велев и Ранков отбелязаха за успеха, а почетните попадения за съперника бяха дело на Алекс и Русия.