Възползвайте се от студийните услуги на Фотостудио “Класик” – снимки за документи, колажи, разпечатване на снимки, фотокниги и много други

78
Фотостудио

В днешно време компютърът и телефонът ни са пълни с какви ли не снимки. Те са ни любими, но какво ще стане, например, ако случайно техниката ни предаде? Не рискувайте снимките Ви да се изгубят, ако ги имате само на тези устройства. Доставете си удоволствие да докосвате Вашите спомени, отпечатани върху хартиен носител.

Тук идват професионалистите от Фотостудио “Класик”, които ще Ви помогнат с допълнителна професионална обработка да имате красиви и пъстри фотоси. Те предлагат принтиране на снимки върху хартиен носител в различни размери – от най-минимален до широкоформатен печат в най-кратки срокове и на достъпни цени.

Освен това, неведнъж на човек му се налага да си направи снимки за документи. Когато екипът на “Класик” Ви предразположи, когато Ви даде възможност за неколкократно снимане и качествена обработка, то Вашите официални снимки ще бъдат уникални. Фотостудиого ще направи всичко възможно, за да изглеждат те великолепно и отговарящи на всички стандарти фотосите Ви за бележник, студентска книжка, диплома, виза, пропуск, градски транспорт, БДЖ и др.

Фотостудио “КЛАСИК” е проект на задружното семейство на Христо и Валентина Христови, отгледан с много любов и търпение. Дългогодишният опит във фотографията е вдъхновение за младия екип и за стотиците доволни клиенти. Професионалистите разполагат с отлично оборудвано високотехнологично студио в центъра на Варна – на ул. “Цар Асен” 1 (магазин 3, зад Общината) и предлагат пълен набор от фото услуги – дигитализирани и на хартия.

Снимките сами по себе си са добър спомен, но не Ви ли се е искало да създадете нещо по-нестандартно с тях? Например дизайнерски фотоалбум. Студиото предлага цялостната изработка на стилен фотоалбум за Вашите спомени, с който да придадете завършен вид на снимките си. Албумите се изработват от висококачествени материали, като се печата директно върху страниците, което придава стил и издръжливост на фотоалбума.

Възползвайте се от горещата оферта за Вашите деца ФОТОКНИГИ ЗА ЗАВЪРШВАЩИТЕ ДЕЦА +ПОДАРЪК: КОЛАЖ.

Ако децата завършват детската градина, 4-ти или 7-ми клас, Вие може да ги изненадате с красиви снимки, които професионалистите ще заснемат и подредят по подходящ начин! Ще запишат интересни мисли или послания, ще направят индивидуални и общи снимки, ще подредят имената и контактите, които ще оформят в красиво албумче с твърди страници и корици.

Фотостудио “КЛАСИК” е на челни позиции по разнообразие и качество на услуги в областта на фотографията и съпътстващите я стоки – рамки, албуми, преспапиета, разпечатки (снимки в разнообразни размери, канава и капафикс) и аксесоари. Студиото изработва и ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ФОТОКНИГИ в различни размери. Изготвя разнообразни ФОТОКОЛАЖИ, които са подходящ подарък за всякакви поводи.

Разнообразието на предлаганите фотоуслуги включва:

. студийна фотография

– ДЕТСКИ – за рождени дни, за специални моменти (например детето Ви е спечелило състезание, има красиво хоби и иска да го представи, притежава домашен любимец).


– СЕМЕЙНИ – събрали сте се цялата фамилия и искате да запечатате тези неповторими моменти. “КЛАСИК” ще направи фотосесията Ви забавно преживяване, за което ще говорите с усмивка и ще помните дълго време след това.
– ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ – най-красивият момент в живота Ви ще бъде увековечен с най-красивите фотоси.

– КОЛЕДНИ фотосесии, в които можете да си оставите за вечни спомени красивите моменти със семейството или половинката

Фотостудио “КЛАСИК” предлага ретуш и художествена обработка. Ако се нуждаете от перфектно обработени снимки, с които да рекламирате свои продукти или просто искате да се представите в най-добрата си светлина, Фотостудио “КЛАСИК” може да Ви бъде безценен помощник.

Празничната фотография е част от работата на Фотостудио “КЛАСИК”. Заснемането на КръщенеИзписване на бебеДетски рожден денЮбилейни тържества и рождени дниФирмени партитаДипломиранеАбитуриентски бал изисква опит и професионализъм, доказани от екипа на студиото.

Студиото предлага и вариант да закупите подаръчна фотосесия под формата на ВАУЧЕР, който е прекрасен за всякакви поводи – рождени дни, раждане на бебе, кръщене, годишнина от сватба, абитуриентски или абсолвентски бал.

Част от работата на Фотостудио “КЛАСИК” е и ПРОДУКТОВАТА фотография, които ще презентират отлично Вашето производство или изделията, с които работите. Студиото предлага също и следните услуги: РЕПОРТАЖНА фотографияВЪНШНИ ФОТОСЕСИИАРХИТЕКТУРНА фотографияРЕКЛАМНА фотография и други.
Всичко това на атрактивни цени и с изключителен професионализъм.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Цар Асен” 1 (магазин 3, зад Общината), Работно време: Понеделник до Събота: от 9:00 до 20:00, Неделя: от 10:00 до 18:00
Телефон: +359-888-941-886, +359-877-941-886
e-mail: photostudioclassic@gmail.com
www.photostudioclassic.com
Фотостудио “КЛАСИК” във фейсбук

* реклама