Велимир Иванович с хеттрик в АМФЛ-Варна

43

Аматьорската минифутболна лига-Варна привлича все повече бивши популярни професионални футболисти от родната „А“ група. Поредният такъв е Велимир Иванович. Експолузащитникът на Славия и Спартак подсили отбора на МФК Балерини и дори реализира хеттрик. Ето какво се случи през изминалата седмица в турнирите.

Premier лига
Група „А“
Fullmax излезе на първо място в група „А“ на Premier лигата на Аматьорската минифутболна лига-Варна след победа над МФК Тича със 7:6. Трима футболисти реализираха по два пъти – Вини Джоунс (избран за №1 в срещата), Свилка и Жилчук, а Йовчев направи това веднъж. За загубилия тим отбелязаха Монката (2), Вальо (2), Станчев и Берк.
АМФК Лудата Банда постигна трета поредна победа, надигравайки с 4:2 ФК Валекс. Мишо заби хеттрик, един гол добави Маринов, а Амброзов бе избран за Играч на мача. За съперника реализираха SEKO и Богданов.

Група „Б“
МФК Монтана би с 4:1 Автомагистрали. Мечката стана MVP заради двата си гола, а по веднъж се разписаха Калкана и Станчев, докато за опонента точен бе Боримечка.
МФК Балерини се завърна на победния път в Premier лигата на АМФЛ-Варна, записвайки убедителен успех с 16:2 над iGaming. Монката заби четири гола, три пъти се разписа игралият дълги тодини в родната „А“ група Велимир Иванович, който бе избран за Играч на мача, Монев също се отчете с хеттрик, а Пеци, Нотев и Иванов отбелязаха по две попадения. За съперника две вкара БАТ МИШО.
Весело село надигра с 6:5 Castalia в мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна. С хеттрик за успеха се отчете малкия, който бе избран за Играч на мача, два пъти точен бе Иво, а веднъж – Алексиев. За съперника реализираха Николов (3) и Андреев (2).

Лига 1
Група „А“
В Лига 1 Лудогорец-Доброплодно продължава без загубена точка, като в този кръг прониза Мрежите с 8:1. Стоянов блесна с хеттрик, Данков и Димитров се разписаха по два пъти, а Панайотов – веднъж, докато съотборникът им Жеков бе определен за Играч на мача. Почетният гол за опонента вкара Маринов.
Parkmart вече е с 12 успеха от 13 срещи след разгром с 10:1 над УВСК ВВМУ. По три пъти се разписаха Давидов, който стана MVP, и Давидов, два пъти точен бе Ахмед, а по веднъж – Павел и GAZZA. За „моряците“ отбеляза Даната.
Eurotex Boys надигра Пластхим (Аксаково) с 9:6. Димитров бе над всички за 11-ия успех на тима си, нанизвайки четири попадения, заради което бе избран за Играч на мача. Джибрата и Нинджагото добавиха по две, а Йорданов – едно. За съперника Димов и Дянков се разписаха по два пъти, а по веднъж – Минчо и господа.
Devils се справи с Искра, надделявайки с 11:4. По три пъти противниковата врата поразиха Вичев (MVP) и Иванов, Даскала и Казаков сториха това по два пъти, а Колев го направи веднъж. За загубилия тим вкараха Динчаров, Йорданов, атака и Шабанов.

Група „Б“
The Unity би МФК Импакт Варна с 9:4, записвайки 12-ия си успех от 13 мача в Лига 1. Хеттрик заби Пенев, което му донесе и приза за MVP, Iniesta добави два гола, а по веднъж точни бяха Панайотов, Николов, Цанев и Киелини. За загубилия тим Петров се разписа три пъти, а веднъж това стори Йорданов.
DevLabs излъга Вино и Мезе с 6:4. Стоянчо бе над всички и с трите си попадения си заслужи отличието за №1 в двубоя, като Ицката, Вълев и Димитров също отбелязаха. За „любителите на масата“ по два пъти реализираха Вълев и Боца.

Лига 2
АМФК Лудата банда 2 удари с 9:2 ФК Горното, което бе 14-и пореден успех за тима. С хеттрик изригна Ицо, което му донесе приза за Играч на мача, по два пъти реализираха Енчев и Димов, веднъж това стори Замера, а Иванов порази собствената си мрежа. Той вкара и за Горното, а веднъж отбеляза и Ушоклопа.
АФК Албион постигна 12-а победа, като в този кръг би ФК Телк с 8:3. По два пъти реализираха Нончев (№1 в срещата), Янков, Николов и Кирчев. За падналия отбор отбелязаха Маринов, Дочев и Петров.
ЦСКА Аксаково записа убедителен успех с 15:1 над Атлетико Варна. Феноменален мач направи Марто, който заби цели 10 гола и напълно заслужено бе избран за №1. Останалите попадения бяха дело на Русев, Пинчара и Григоров, докато за съперника вкара Борисов.
Локдаун би Розовите Мамби с 4:2. Два пъти точен за успеха бе Радо, който грабна приза за Играч на мача, а останалите голове бяха дело на МартиПарти и Салмуш. За „змиите“ се разписаха Герге и Стойков.