България спечели за трети пореден път Европейската купа по плажен футбол за полицаи

32

България спечели третото издание на Европейската купа по плажен футбол за служители на МВР при мъжете. Надпреварата се проведе в курорта Златни пясъци с участието на четири тима. “Лъвовете” спечелиха и трите си двубоя в групата – с 5:4 над Холандия, с 4:0 над тима на Варна и с 6:1 над Унгария.

————-

Efbet дава 3х500 лева след всеки кръг у нас! Регистрирайте се за секунди тук, можете да залагате и без карта

————-

Така те излязоха в директен спор за първото място срещу “лалетата”, които записаха два успеха в квартета – с 9:6 над Холандия и с 6:2 над Варна. Финалът бе спечелен от българите с 4:2. Нашите плажни футболисти имат пълен актив от три титли в трите досегашни издания на Европейската купа за полицаи. В спора за третото място Унгария би Варна с 5:3.

————–

В разгара на лятото: Изберете хотел “Елеганс” в центъра на Варна и бъдете близо до всички “горещи” точки

—————

Бяха раздадени и няколко индивидуални приза. Най-добър вратар стана Паскал Флорие от Холандия, голмайстор №1 е съотборникът му Питър Колман с 9 попадения, а наградата за “честна игра” отиде в отбора на Варна.

Холандия все пак си тръгна с титла, след като спечели първото издание на Европейската купа за служители на МВР при жените. “Оранжевите” взеха победи и в трите си мача в Златни пясъци – с 9:0 над Варна 2, с 9:2 над Академия на МВР и с 5:3 над Варна 1. На втора позиция в подреждането е Академия МВР, който днес би с 8:2 Варна 2. Цели три дами се поздравиха с приза за №1 при голмайсторите с по 6 попадения – Любима Банова (Академия МВР), Розалин Вандер Верф и Доминик ван Веселин (Холандия). Най-добър вратар е Диан Риимерс от състава на “лалетата”, а призът за “честна игра” отиде при момичетата от Академия МВР.

Всички резултати

9 септември:
Унгария – Варна (мъже) 6:3
Холандия – България (мъже) 4:5
Варна 1 – Академия на МВР (жени) 0:6
Варна 2 – Холандия (жени) 0:9

10 септември:
Варна – България (мъже) 0:4
Унгария – Холандия (мъже) 6:9
Академия МВР – Холандия (жени) 2:9
Варна 1- Варна 2 (жени) 4:3

11 септември:
Холандия – Варна (мъже) 6:2
България – Унгария (мъже) 6:1
Варна 2 – Академия МВР (жени) 2:8
Холандия – Варна 1 (жени) 5:3

Мач за трето място при мъжете: Унгария – Варна 5:3
Мач за първо място при мъжете: България – Холандия 4:2