Боян Найденов и Цветомир Найденов превъзхождат конкурентите си по коефициенти

14

Кои са печелившите ходове, за да изпревариш конкурентите си? Зададохме този въпрос на собствениците на ефбет и те споделиха с нашата медия ключовите елементи от своята стратегия.

Защо залозите в ефбет могат да ви донесат най-големи приходи

Начален бонус

Добрите бетинг компании знаят, че началният бонус е важен за привличането на нови клиенти. Собствениците на най-голямата българска платформа за залози Боян Найденов и Цветомир Найденов също са наясно с това и предлагат атрактивни оферти за своите нови посетители. Началният бонус в efbet представлява 100% от първата вноска и може да бъде до 200 лв. Това е и платформата, която предлага най-добри условия за изтегляне на този бонус. Достатъчно е да превъртите парите от него чрез залози три пъти и можете да приберете печалбата си.

За сравнение в bwin началният бонус е до 222 лв., но трябва да бъде превъртян 7 пъти, за да бъде изтеглен. В bet365 пък изобщо няма такъв начален бонус.

Високи коефициенти

Ако имате правилна стратегия за игра, коефициентите са един от най-важните фактори за размера на печалбата ви. В компанията на Цветомир Найденов и Боян Найденов денонощно работи голям екип от квалифицирани трейдъри, които отговарят за оптималните коефициенти. При изготвянето им се взема предвид всичко: от моментното състояние на отбора, през историята на съперничеството до физическата форма на звездите на тима. Важно е обаче и коефициентите да са атрактивни.

Ето примерно сравнение на коефициентите на различни букмейкъри за мача от Уефа Лига Европа на 12 март 2020 г. между ЛАСК Линц – Манчестър Юнайтед:

 Победа
ЛАКС Линц
Победа
Манчестър

Юнайтед

Равен
efbet4.202.003.50
winbet4.101.953.35
bet3654.001.953.40

Прави впечатление, че цифрите са сходни, но все пак офертите на ефбет са по-изгодни в 100% от случаите.

Това съвсем не е единственото бизнес оръжие на братя Найденови

Близо 30-годишният опит на Боян Найденов и Цветомир Найденов ги е научил, че за да бъдат лидери в сектора си, трябва да предлагат възможно най-добрия продукт на пазара. Ето защо тяхната формула за успех включва още:

  • Оферти за лоялни клиенти. Те се изготвят персонално и периодично се предлагат на отделните потребители на сайта;
  • Бърза обратна връзка. Винаги при нужда на линия има служители на ефбет, които да откликват на въпросите на клиентите и да помагат в решаването на евентуални трудности при използването на платформата;
  • Бързо изплащане на печалбите. В рамките на минути печалбите са достъпни за по-нататъшна игра или за изтегляне;
  • Раздел със статистика. Изключително полезна за потребителите е секцията, в която сайтът ефбет предлага подробна статистика за класирането в различните първенства, за представянето на отделни клубове, както и на ключови играчи;
  • Новости. Непрестанно се работи за модернизиране на сайта. Ефбет беше първата платформа, която предложи опция за залози на електронни спортове. В момента Цветомир Найденов и Боян Найденов инвестират в разработването на платформа от напълно нов тип, която трябва да е конкурентна на световните лидери в бранша;

Социално преживяване. Компанията на братя Найденови предлага не само възможности за онлайн залози, но и опции това виртуално забавление да бъде в приятна обстановка. Към някои от наземните си обекти бизнесмените са създали спортни барове, както и т.нар. efbet шопове, където на големи HD екрани могат да се следят спортове от цял свят и да се правят предположения за развитието на мачовете