Боги Марев преди старта на Шампионската лига: Групата ни е напълно равностойна

58

Играещият мениджър на Варна Сити Боги Марев очаква оспорвани мачове от предварителната група за Шампионската лига. От днес до събота българският първенец е домакин в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта. Днес от 19 ч. съперник на варненци ще бъде израелският Макаби Нахалат, а в събота (31 август) в същия час тимът ни играе с грузинския Джорджианс. Утре пък е сблъсъкът между другите два отбора в групата. Входът за всички мачове е свободен. Само първенецът продължава в следващата фаза, която ще се проведе в Швеция.

“Като цяло отборът ни е готов. Това, което трябваше да го направим като подготовка, сме го направили. Трудно се гради отбор с толкова много хора за малко време, но като цяло каквото е могло да се направи, се е направило. Привлякохме петима румънци, плюс Марко Костич, който е познато име в българския футзал. Колкото до съперниците, групата е изключително равностойна. Надявам се повече хора да дойдат в залата. По този начин те ще подкрепят отбора, спорта и най-вече Варна”, каза за “Арена Варна” Марев.

По време на подготовката неговият тим записа победа и загуба срещу носителя на Купата на Румъния Дунарея (Кълъраш) в северната ни съседка и надигра два пъти убедително Черно море-Мания.