Боги Марев повика 14 играчи за контролите на националния по футзал в Малта

31

Треньорът на националния отбор на България по футзал Боги Марев повика 14 състезатели за предстоящите контроли с Малта, които ще се играят в неделя и понеделник. Тези проверки са част от подготовката на тима за предстоящите евроквалификации (28.01-01.02) срещу Албания, Андора и Сан Марино в ДКС Във Варна. Марев е предвидил кратък лагер за националите преди контролите с Малта. Момчетата се събират в София в петък вечер. В събота вечер летят за Малта. Обратно в България се връщат във вторник.
За пръв път в разширената група на националния тим намират място състезатели от всички клубове от Националната лига. Изключение прави УНСС. Бяха поканени Радо Ханев и Юли Дермански, които поради уважителни причини, са възпрепятствани да се присъединят към лагера на тима.
„Повикахме някои млади играчи. Имам идея как ще подходим за двата мача с Малта. Ще търсим усъвършенстване на тактическата постройка, за да добием по – голяма яснота за официалните мачове в евроквалификациите”, коментира за Дарик радио и dsport Боги Марев.

Групата на България:
Вратари: Исмет Хаджиев, Станислав Иванов
Полеви: Димитър Цветанов, Павлин Кузов, Алексей Степанов, Бойчо Марев, Пламен Стойков, Марко Костич, Петър Петров, Добромир Михайлов, Юлиан Спасов, Владимир Бахъров, Мартин Стойков, Мартин Недков