Бивши футболисти от „А“ група с голове в АМФЛ-Варна

26
През изминалата седмица се изиграха двубоите от поредните кръгове в четирите лиги на Аматьорската мини футболна лига-Варна. Получиха се доста интересни резултати, а любопитното е, че двама бивши футболисти в родния елит се разписаха. Става дума за Васко Боев и Диян Кателиев. Ето и какво се случи:
Premier лига
МФК Балерини би с 3:1 ФК Валекс Бенита в среща от 18-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Русков откри резултата за Валекс, но Симеонов, Кадир и Бешев доведоха нещата до пълен обрат. Петров от състава на загубилия тим бе избран за Играч на мача.
Зеленина надделя с 3:2 АМФК Лудата Банда в двубой от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Щерев и Маринов дадоха аванс от два гола на „бандата“, Али успя да намали, а Абил си вкара автогол и резултатът стана 2:2. Дакера донесе успеха на „зелените“, а съотборникът му Илиев взе приза за Играч на мача.
Win 1
The Unity би с 4:2 Спейс Тийм в Win 1. Шюкрю заби два гола и стана №1 в срещата, а Руслан и Цанев добавиха по един. За „космонавтите“ реализираха Букоев и Легендата.
MFK TNT – ZARAFA разби със 7:0 МФК Волов. КАСАБОВ заби хеттрик, Русев добави два гола, а по веднъж се разписаха Диев и Методиев, докато съотборникът им Маринов бе определен за №1 в срещата.
Дебелият балет победи убедително с 9:4 Атлетик Провадия. Хеттрик заби Михалик, по два пъти се разписаха Стайков, който бе избран на MVP, и Демирев, а веднъж точен бе Великов. За провадийци отбелязаха Радича (3) и Йорданов.
Лудогорец-Доброплодно излъга с 4:3 МФК Пекарни Чочо. Два пъти противникова врата порази Иванов, а по веднъж това сториха Панайотов (MVP) и Даскалов. За „пекарите“ отбелязаха Колев (2) и Монката.
Вино и Мезе и  iGaming завършиха 4:4, като до 39-ата мин. резултатът бе 1:4. За „любителите на масата“ отбелязаха Тянката (2), Вълев и Кръстев (автогол), а за съперника – Кръстев (2), който бе избран за Играч на мача, Атанасов и Великов.
АФК Албион и Бандата на Града завършиха 3:3. Янков (2) и Нончев се разписаха за „островитяните“, а Колев (2) и Стефанов – за опонента. Леонов бе определен за №1 в срещата.
Win 2
МФК Монтана надигра с 6:3 Шато Вапцаров в Win 2. Четири гола заби бившия футболист на Спартак (Варна) в „А“ група Васко Боев, което му донесе наградата за Играч на мача, а два добави Димитров. за загубилия тим се разписаха Йорданов (2) и Ванко.
ФК Ария разби с 6:0 Пластхим (Аксаково). Енчев (№1 в двубоя) и Колито забиха по две попадения, а по едно добавиха Йорданов и Митака.
Продължава възходът на Локдаун. В този кръг тимът надигра с 6:5 Розовите Мамби, което е трета победа за тима в последните три срещи. С четири попадения избухна Станчев, който заслужено стана Играч на мача. Дългия и Сайман добавиха по един, а за „змиите“ головете бяха дело на Славов, Кючуков, Цветков, Стойков и  Бирата (автогол).
МФК Импакт Варна би с 5:0 Castalia. Имената си сред реализаторите записаха Вико, Христов и Митко, който стана MVP.
Win 3
ФК Девня победи убедително FC Lions с 8:2 в Win 3. Николай Кателиев се отчете с хеттрик, което му донесе приза за №1 в двубоя, Кателиев-син добави две попадения, а игралият професионален футбол с екипите на Спартак (Варна) и Калиакра (Каварна) Диян Кателиев-катера, Дуков и Пенчев – по едно. За „лъвовете“ два гола вкара Николов.
ФК Дружба разби с 9:1 ФК Патриот. Димов изригна с четири гола, което му донесе приза за Играч на мача, а останалите за победителите вкараха Стефанов (2), Боята (2) и Димитров. За „патриотите“ точен бе Колчев.
Вълчи Дол би със 7:4 Red Partners. Над всички с четири попадения бе Маринов, който стана №1 в срещата, Кемал добави две, а Бакалов порази собствената си мрежа. За „червените“ вкараха Георгиев (2), Андонов и Добрев.
Digital United се справи с 2:1 срещу ФК Сокол в Win 3. Хюстю и Гастака (MVP) бяха точни за успеха, а Кръстев вкара за съперника.
Няма Такъв Отбор победи със 7:3 ФК Филмари. Иво изригна с пет гола, което му донесе наградата за Играч на мача, а останалите бяха дело на Димитров. За опонентите реализираха Велев (2) и Радев.
Therma Village би с 5:1 ФК Горното. За победителите вкара Димитров, а за загубилите – Топлийката.