34 екипажа се включиха в дамското рали във Варна. Вижте призьорките

28
дамско рали
Снимка: Радио Варна

Констанца Томова от София, известна в автомобилните среди като Кети, е победителят в първото дамско рали „8-и март“ във Варна, посветено на Елена Апостолова, съобщава „Радио Варна“.

Кети използва огромния си опит на рали пилот и навигатор и със своя скромен автомобил премина най-добре по състезателното трасе в два манша. Втора остана Жасмина Георгиева от Бургас, а трета е Райна Иванова. Емоционалната надпревара се проведе на паркинга на една от големите търговски вериги и бе организирана с помощта на Община Варна и СБА-Варна. Дамското рали има над 20-годишна история в Бургас, откъдето е известната автомобилна фамилия Апостолови.

Със съдействието на ХОТЕЛ “ЕЛЕГАНС” в центъра на Варна

Освен като шампион Кети Томова бе отличена и като най-пораснал състезател. Най-прецизна по трасето бе Красимира Алексиева, а най-атрактивен участник  – Маргарита Златева.

34 дами от няколко български града се пуснаха в съревнованието във Варна и бяха заслужено аплодирани от публиката. Цветя и предметни награди имаше за всички участнички, а между двата манша възпитаниците на „Ичи Геки“ и Емил Костов направиха демонстрация по киокушин карате.