Уникално! Серията на Локо (Вн) набъбна до 60 поредни победи. Спартак също бие

20
Локомотив (Вн)

Хандбалният Локомотив записа 60-а рекордна победа поред в официален мач. Шампионите спечелиха срещу Левски (град Левски) с 39:26 (18:13) в среща от XI кръг на “А” група в зала „Владислав”.

„Имахе много контузени състезатели и през първото полувреме играхме слабо. След почивката нещата изглеждаха по-добре и логично спечелихме с по-голяма разлика.”, заяви за „Петел” треньорът на Локо Никола Карастоянов.

Хандбалистите на другия варненски тим – Спартак, победиха като гости Локомотив с 38:28 (15:14) в среща от XI кръг на „А” група за мъже в Горна Оряховица. Силно за варненци се представи новото попълнение Живко Димов, който вкара и 7 гола.

„До почивката играта бе равностойна, но после се получи това, което искахме. Наложихме нашия стил на игра, откъснахме се с 4, 5 и 6 гола, и до края увеличавахме преднината си.”, каза треньорът на спартаклии.

Голмайстори за победителите: Георги Стоянов – 12, Димитър Георгиев и Живко Димов – по 7, Йордан Попов и Димитър Стоянов – по 4, Владимир Няголов и Даниел Ангелов – по 2.