Сребърен медал за Кремена Димитрова на турнира „Берое“ в Стара Загора

69

Поредно силно представяне регистрира клуб Нефтяник (Шабла) на детския лекоатлетически турнир „Берое“ в Стара Загора. В надпреварата участваха 300 състезатели от цялата страна, а треньорът Веселин Василев отиде с четирима.

————————
Хотел “Елеганс” дава шанс на ученици от “Асен Златаров” за първи стъпки в занаята
————————
Кремена Димитрова (родена 2008 г.) участва в скока на дължина и 60 м гладко бягане. В нейната серия на бягането стана първа, а от всички 12 серии беше със седми резултат, който беше 8,42. На финала тя стана втора с ново лично постижение – 8,22, като до последните 20 метра водеше, но малко не и достигна за златото.

Родените през 2013 г. Петко Франгов и Александра Панова, както и Калоян Ялнъзов (2010 г.), участваха на 60 м бягане и скок дължина от място. Калоян влезе във финала на 60 м като стана пръв в серията си, Александра също стана първа в серията си при година по-големите от нея, а Петко стана №3 в серията си.

—————-
Efbet дава 200 лв бонус за нов абонат! Регистрирайте се за секунди тук. Не Ви трябва карта, за да залагате

—————-

„Доволен съм от всички деца на този етап. Знам, че имат много резерви, които ще покажат на предстоящите състезания. Креми най-после си повярва истински, тепърва чакаме от нея много по-добри резултати. Тя надскочи моите и собствените си очаквания в Стара Загора. Само за седмица подобри резултата си от Враца, който беше 8,36. На скока направи два фала, единият с 3,4 см, а опитът беше над 5 метра, което щеше да й осигури титлата“, заяви за „Арена Варна“ треньорът на шабленци Веско Василев.