Спартак приема 2 пъти англичани във Варна. Веско Станков вдигна сватба

3

IMG_9773Хандбалистите на Спартак (Варна) ще играят двата си мача с английския Руйслип Игълс (Лондон) от 1/16-финалите на „Чалъндж Къп“ в зала „Конгресна” на ДКС. Първата среща е на 30 ноември от 17 ч , а втората – на 1 декември от 16. “Трябва да се подготвим по най-добрия начин за тези двубои, защото шансовете ни да стигнем 1/8-финал са големи“, заяви президентът на варненския клуб Росен Добрев.

През миналия сезон англичаните са участвали във втория кръг на турнира, където записват три безславни загуби в група “В” и отпадат. Те падат от Олимпус 85 (Молдова) с 18:40 (9:17), Стровокос (Кипър) – 17:41 (7:22) и Драгунас (Литва) – 24:47 (13:26). В миналото първенство на Англия Руйслип Ийгълс е завършил четвърти.

Хандбалистът на Спартак Веселин Станков и дългогодишната му приятелка Елена пък вече са семейство. На сватбения купон в ресторант „Акациите“ присъства почти целият отбор и шефовете. „Ръководството на клуба честити най-важния празник в живота на Веско и Елена и им пожелава семейно щастие и най-малко две деца“, заяви президентът на Спартак Росен Добрев.