Росен Добрев: Това са реалните възможности на Спартак

4

IMG_8468Президентът на хандбалния Спартак Росен Добрев прие спокойно загубата от Кокс с 20:31 в първия 1/8-финален мач от „Чалъндж къп“. Срещата се игра в двореца, а протоколният реванш е в събота от 15 ч. край Хелзинки.

„Искахме да победим, но това са ни реалните възможности. Благодаря на момчетата за положените усилия, както и на цялата публика и специално на фенклуба на футболния Спартак за подкрепата”, каза Добрев. Той призна, че пропуските през първото полувреме и грешките ги провалили.

„До почивката изтървахме 4-5 чисти положения. Ако ги бяхме вкарали, мачът щеше да се развие по друг начин. Допуснахме и много непредизвикани технически грешки. Те обаче ни превъзхождаха с рутина и класни чужденци. Също и във физическо отношение, и с ръст. Имаха трима състезатели, които са високи над 2 метра, а средната височина на състава им е 1,95 метра. На нашия отбор му трябва международен игрови опит и се надяваме с годините да го натрупаме и да сме конкурентни на такива съперници”, завърши Добрев.