Прекарайте незабравим 14 февруари с промоцията на хотел „Елеганс“ и The Black Sheep

102

14 февруари ни дава два повода да празнуваме. Едни залагат на любовта и Свети Валентин, а други – на квалитетни питиета и Трифон Зарезан. Едно е сигурно, вечерта винаги е с много емоции. За да прекарате една наистина незабравима вечер, се доверете на доказано добрият тандем между Хотел “Елеганс и ресторант Black Sheep, които се намират на 20-ина метра едни от друг до ЖП гара-Варна.

Можете да се отдадете на приятна вечеря в ресторанта, а след това да се отпуснете в релакса на хотела. Всичко това с отстъпка от 10 процента за вашия празник.

Стаите на “Елеганс” бяха реновирани съвсем скоро и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт. Сред удобствата са централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви.

Стаите са просторни и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай. Ако сте дошли за релакс, той ще бъде пълен, тъй като в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.

В хотела може да се насладите на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. За приятно начало на деня ви има домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.

За контакти с хотел „Елеганс“:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Email: hotel@elegance-varna.com
* реклама