Прекарайте незабравима вечер на Нова година в хотел „Елеганс“ и Black Sheep. Вечеря и нощувка за 145 лева

73

Ако все още не сте решили къде да посрещнете Новата 2020 г. ви предлагаме да се възползвате от съвместната оферта на Хотел „Елеганс и ресторант Black Sheep. 

Кувертът, който предлага заведението, е на цена от 110 лева. След това пък можете да се отпуснете в уютния хотел. Те се намират на 20 метра един от друг в близост до ЖП гара-Варна. Общата оферта е 145 лева.

Заведението разполага с голям брой места, а празничната програма ще превърне посрещането на 2020 г. в незабравима нощ. Ще има богата шоупрограма и изключително разнообразно меню.
Хотел „Елеганс“ предлага на своите клиенти и и специална оферта за коледните и новогодишните празници – три нощувки на цената на две.
Хотелът е на улица „Габрово“ и е на 3 минути пеша от Ларгото на Варна. Плажната алея също е съвсем близо, както и басейн “Приморски” и обновената Морска гара, където можете да посетите прекрасни ресторанти за хранене и култови нощни заведения.
Стаите на “Елеганс” бяха реновирани съвсем скоро и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт. Сред удобствата са централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви.
В хотела може да се насладите на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. За приятно начало на деня ви има домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.
За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Email: hotel@elegance-varna.com
* реклама