От днес: Efbet дава до 200 лева бонус за нови клиенти. Регистрирайте се за секунди тук

394

От днес влиза в сила новата супер промоция на букмейкъра Efbet. Според нея всеки новорегистрил се клиент ще получи 100 процента бонус на първоначалния си депозит до 200 лева.

Регистрацията можете да направите много лесно и за секунди, кликайки на този банер:

Едно от предимствата е, че освен с кредитна или дебитна карта, можете да превеждате или теглите пари от Efbet чрез Easy Pay, чиято мрежа има обекти на много места. Така без да очаквате банков превод можете да вземете спечелените си пари до минути.

Сега е точният момент да се регистрираш и да грабнеш 200 лв. начален бонус.
Не пропускай тази уникална възможност! Стани клиент на Efbet, вземи своя бонус, започни веднага да залагаш и се убеди сам в предимствата на букмейкъра.

Офертата е валидна само за нови клиенти, регистрирани след 01.03.2019 г. Офертата важи само за български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България. Офертата може да бъде използвана веднъж. Клиентът трябва да депозира в сметката си минимум 10 лева, €5, 7 USD, 15 TRY. Размерът на бонуса е 100% от стойността на размера на първоначалния депозит като максималният размер на бонуса е ограничен до 210 лева или друга еквивалентна валута. Бонусът e под формата на безплатен залог и може да бъде получен само за първия депозит на клиента след 01/03/2019 г.

* реклама