Кирил Попов спечели купата на Варна по тенис на маса за празника на града

17

Снимка: СКТМ Варна

Харизматичният ветеран Кирил Попов спечели открития турнир по тенис на маса за купата на Варна, който се проведе през уикенда в „Колизеоне“ във „Варна Тауърс“ по случай празника на морската столица.

Състезанието, в което участваха 64 от най-добрите състезатели в страната, бе под егидата на Община Варна и дирекция „Спорт“ и бе организирано перфектно от СКТМ „Варна – 2015“ на 6 професионални маси в прохладната зала на клуба. Интересът към турнира бе голям и имаше зрители от всички краища на България. За тези, които не успяха да присъстват лично, срещите бяха предавани онлайн.
Кирил Попов, който бе и лице на турнира, надигра във финалния мач Петко Габровски с 3-1 и получи чек за 1000 лв.  Наградният фонд от 3000 лв. бе разпределен сред първите 8 в класирането, а четирима късметлии спечелиха по 50 лв. от томболата сред всички участници. На трето място останаха полуфиналистите Давид Костадинов и Радослав Камберов, а 5-8 място си поделиха Добромир Денев, Даниел Иванов, Пламен Павлов и Радослав Котев.