Искате почивка на море? Хотел „Елеганс“ Ви чака само на 300 метра от плажа във Варна с атрактивни промоции

51
Всички заедно минахме през труден период от почти 3 месеца и определено сега търсим нови преживявания, които да компенсират липсата на положителни емоции. Лятото вече „чука на вратата“, а така нареченият „Vitamin Sea“ със сигурност ще ни помогне да разпуснем.
Ако търсите почивка на море, хотел „Елеганс“ е прекрасният вариант за Вас. Той се намира на 3 минути пеш от центъра на Варна и на около 300 метра от плажа – на тихата и спокойна ул. „Габрово“. В близост до него са ЖП гарата, обновената Морска гара с десетки ресторанти и нощни клубове, красивата Морска градина, исторически забележителности и атрактивни места като Римските терми, Аквариума и др. До „Елеганс“ са и много административни и бизнес сгради, митнически агенции, банки, заведения, казина и т.н.
В последните дни хотелът обнови сайта си и го направи много лесен, удобен и достъпен за потребителите. На него ще намерите както информация за стаите, удобствата и условията за настаняване, така и ще научите за новите промоции, които са предвидени за фирми и редовни посетители.
Любезният персонал ще се погрижи за Вас, като ще Ви посрещне и настани в удобно за Вас време, ще подготви стаята или апартамента според Вашите изисквания, ще зареди минибара за Ваше удобство и комфорт, може да Ви събуди в определен час, за да не закъснеете, ще уреди закуски, обеди и вечери в близки ресторанти и ще направи Вашето бизнес посещение или семейна почивка незабравимо.
Хотелът е един от малкото във Варна, който организира ергенски и момински партита. При резервации персоналът ще Ви окаже съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др. „Елеганс“ е подходящ за релакс през всеки сезон на годината. Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги.
Всеки клиент на “Елеганс” може да стартира отлично деня си, наслаждавайки се на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. Има и домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а след вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.
За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс” във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com
* реклама