Искате да изенадате половинката си с романтичен жест? Хотел „Елеганс“ ще ви помогне да остане „без думи“

321
Свети Валентин още е далеч, но любовта не трябва да се празнува в един ден, а да се доказва постоянно. Половинката ни винаги заслужава да я изненадваме, което спомага за здравината на връзката ни. Дали с малък жест, подарък или организиране на голяма изненада, няма значение, важното е просто да го правим.
Хотел „Елеганс“, намиращ се в централната част на Варна, може да ви помогне да оставите любимия си човек „без думи“. Съвсем от скоро там се предлага услугата „романтичен жест“.
От хотела могат да ви организират незабравимо преживяване, свързано с красива украса на стаята – с рози, с балони, със сърца на леглото, „нарисувани“ с листа от цветя, както и с път до леглото, образуван от нападали цветове. Естествено, на масата ще ви чакат квалитетно вино или шампанско, ягоди, разядки и каквото вие пожелаете.
рябва единствено да кажете датата и да се погрижите половинката ви да е с вас, останалото ще свърши екипът на хотел „Елеганс“.
Той се намира на тихата уличка “Габрово” до ЖП гарата и е на 3 минути пеша от Ларгото на Варна. Плажната алея също е съвсем близо, както и басейн “Приморски” и обновената Морска гара, където можете да посетите прекрасни ресторанти за хранене и култови нощни заведения.
Съвсем скоро в комфортния престой в хотела се увериха и култовите български групи „Сигнал“ и „Ахат. Те избраха именно „Елеганс“ за престой при свои участия. Доказателство за това, че са изключително доволни,
са посланията, които написаха в книгата за гости.
Вече вървят заявки и за новогодишната нощ. Сега хотел „Елеганс“ ви дава страхотна оферта, която е съчетана с празнична новогодишна вечеря в ресторант Black Sheep, който се намира само на 20 метра от хотела, и предлага страхотно празнично меню на цена от 110 лева. Заведението разполага с голям брой места, а празничната програма ще превърне посрещането на 2020 г. в незабравима нощ.
Стаите на “Елеганс” бяха реновирани съвсем скоро и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт. Сред удобствата са централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви.
Стаите са просторни и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай. Ако сте дошли за релакс, той ще бъде пълен, тъй като в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.
В хотела може да се насладите на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. За приятно начало на деня ви има домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.
Хотел “Елеганс” е подходящ и за Вашето бизнес пътуване, тъй като се намира в близост до много административни и бизнес сгради, митнически агенции, важни културни обекти, сред които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всякакъв тип – кафенета, ресторанти, механи, клубове и дискотеки.
Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. “Елеганс” организира сватби, ергенски и момински партита, както и оказва съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др.
За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Email: hotel@elegance-varna.com
* реклама