Имате абсолвентски празник? Професионалистите от Фотостудио „КЛАСИК“ ще запечатат най-запомнящите се моменти. Възползвайте се от промоцията до края на април

247
Фотостудио

Абсолвентският празник е един от запомнящите се моменти в живота на всеки млад човек. Той е своеобразен завършек на подготовката за истинския и сериозен живот, който предстои. Един дългоочакван миг, изпълнен с много вълнения, красиви емоции, смесени чувства, приятелски погледи и усмивки, сълзи на щастие и може би мъничко тъга.

Професионалистите от Фотостудио „КЛАСИК“ във Варна ще помогнат за съхраняването на този празник за Вас и бъдещите поколения. Снимките, заснети от екипа ще Ви усмихват и ще Ви разплакват и Вие винаги ще преживявате неповторимите мигове с помощта на красивите фотоси. По-добре се отдайте изцяло на празничната атмосфера и забравете за селфи, телефон и приятелско заснемане, тъй като професионалният фотограф притежава нужния опит, усет, техника и виждане и Вие наистина ще се почувствате като звезда.

Фотостудио „КЛАСИК“ предлага различни пакети на заснемане, включващи индивидуални снимки, групови фотоси, кадри с приятели, колеги и родители, които могат да ви бъдат предоставени на диск, който да пазите години напред. При заявки до края на април пък има и 20 процента отстъпка, така че сега е перфектният момент да се свържете с екипа. Вариантите можете да видите ТУК!

Фотостудио „КЛАСИК“ е проект на задружното семейство на Христо и Валентина Христови, отгледан с много любов и търпение. Дългогодишният опит във фотографията е вдъхновение за младия екип и за стотиците доволни клиенти. Професионалистите разполагат с отлично оборудвано високотехнологично студио в центъра на Варна – на ул. „Цар Асен“ 1 (магазин 3, зад Общината) и предлагат пълен набор от фото услуги – дигитализирани и на хартия.

Възползвайте се от горещата оферта за Вашите деца ФОТОКНИГИ ЗА ЗАВЪРШВАЩИТЕ ДЕЦА +ПОДАРЪК: КОЛАЖ. Ако децата завършват детската градина, 4-ти или 7-ми клас, Вие може да ги изненадате с красиви снимки, които професионалистите ще заснемат и подредят по подходящ начин! Ще запишат интересни мисли или послания, ще направят индивидуални и общи снимки, ще подредят имената и контактите, които ще оформят в красиво албумче с твърди страници и корици.

Фотостудио „КЛАСИК“ е на челни позиции по разнообразие и качество на услуги в областта на фотографията и съпътстващите я стоки – рамки, албуми, преспапиета, разпечатки (снимки в разнообразни размери, канава и капафикс) и аксесоари. Студиото изработва и ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ФОТОКНИГИ в различни размери. Изготвя разнообразни ФОТОКОЛАЖИ, които са подходящ подарък за всякакви поводи.

Разнообразието на предлаганите фотоуслуги включва:

. студийна фотография

ДЕТСКИ – за рождени дни, за специални моменти (например детето Ви е спечелило състезание, има красиво хоби и иска да го представи, притежава домашен любимец).
СЕМЕЙНИ – събрали сте се цялата фамилия и искате да запечатате тези неповторими моменти. „КЛАСИК“ ще направи фотосесията Ви забавно преживяване, за което ще говорите с усмивка и ще помните дълго време след това.
ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ – най-красивият момент в живота Ви ще бъде увековечен с най-красивите фотоси.

КОЛЕДНИ фотосесии, в които можете да си оставите за вечни спомени красивите моменти със семейството или половинката.
СНИМКИ ЗА ДОКУМЕНТИ – отговарящи на всички необходими изисквания и норми, снимки за паспорт, за CV или бизнес портрети и представяне с визия на Вас и професията Ви, както и политически портрети.

Фотостудио „КЛАСИК“ предлага ретуш и художествена обработка. Ако се нуждаете от перфектно обработени снимки, с които да рекламирате свои продукти или просто искате да се представите в най-добрата си светлина, Фотостудио „КЛАСИК“ може да Ви бъде безценен помощник.

Празничната фотография е част от работата на Фотостудио „КЛАСИК“. Заснемането на КръщенеИзписване на бебе, Детски рожден ден, Юбилейни тържества и рождени дни, Фирмени партита, Дипломиране, Абитуриентски бал изисква опит и професионализъм, доказани от екипа на студиото.

Студиото предлага и вариант да закупите подаръчна фотосесия под формата на ВАУЧЕР, който е прекрасен за всякакви поводи – рождени дни, раждане на бебе, кръщене, годишнина от сватба, абитуриентски или абсолвентски бал.

Част от работата на Фотостудио „КЛАСИК“ е и ПРОДУКТОВАТА фотография, които ще презентират отлично Вашето производство или изделията, с които работите. Студиото предлага също и следните услуги: РЕПОРТАЖНА фотография, ВЪНШНИ ФОТОСЕСИИ, АРХИТЕКТУРНА фотография, РЕКЛАМНА фотография и други.
Всичко това на атрактивни цени и с изключителен професионализъм.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. „Цар Асен“ 1 (магазин 3, зад Общината), Работно време: Понеделник до Събота: от 9:00 до 20:00, Неделя: от 10:00 до 18:00
Телефон: +359-888-941-886, +359-877-941-886
e-mail: photostudioclassic@gmail.com
www.photostudioclassic.com
Фотостудио „КЛАСИК“ във фейсбук

* реклама