Избират мис Национален отбор във Варна

0

Варна е сред седемте български града, където ще се проведе кастинг за Мис „Национален отбор“ по футбол, баскетбол и волейбол, който ще подкрепя тяхната игра и фенове. Събитието е утре от 10 часа в „Графит“ (на мястото на бившето лятно кино „Варна“), като красавиците ще бъдат оценявани и от помощник-треньора на „Черно море“ Емануил Луканов, пише Petel.bg. Той е включен като спортен представител в тричленно жури, в което ще са още психолог и организаторът Магдалина Вълчанова. Записванията продължават днес на уеб страницата на конкурса www.missNT.com, както и утре на място. Журито ще избере три момичета за финалния кастинг в началато на юни в София, а изборът на всички финалисти ще стане през втората половина на юни. Тържествената церемония за връчването на короните и титлите ще се излъчи от БНТ.
“Идеята е напълно оригинална и не съществува никъде по света, казва Маги Вълчанова, създател на идеята, продуцент на конкурса и талисман на българския национален отбор по футбол по време на квалификациите за евро 2004
и финалите в Португалия през 2004 г. – Реших да вложа цялата си енергия в подобно начинание, защото съм сигурна, че женската красота може да бъде вдъхновяващ съюзник на големите спортни постижения. Мисля също, че българският фен ще приеме с гордост една красива “мис” на своите трибуни.”