В разгара на лятото: Изберете хотел „Елеганс“ в центъра на Варна и бъдете близо до всички „горещи“ точки

162

Вече сме в разгара на лятото, температурите са високи, морето ни кани да се разхладим в него, а край плажа и на самия пясък купонът тече.

Ако искате да сте „на първа линия“ като част от всичко това, хотел „Елеганс“ ви предоставя тази възможност. Местоположението му е в сърцето на Варна и е на 6-7 минути пеша от плажа. Той се намира само на 100 метра от ЖП гара, на 200 м от централната улица на града и на 500 метра от Морската градина, басейн “Приморски” и обновената Морска гара, където можете да посетите прекрасни ресторанти за хранене и култови нощни заведения.

Съвсем наскоро и отбрани мотористи с атрактивни машини направиха хотел „Елеганс“ част от своя голяма обиколка. Мощните мотоциклети, два от които са на поляци, а два на чехи, събраха погледите на минувачите на улица „Габрово“.

Хотелът се намира на тиха уличка и разполага с централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви.

Стаите са просторни и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай. Ако сте дошли за релакс, той ще бъде пълен, тъй като в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.

 

В хотела може да се насладите на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Dolcegusto, Nescafe и други. За приятно начало на деня ви има домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.

Хотел “Елеганс” се намира в близост до много административни и бизнес сгради, митнически агенции, важни културни обекти, сред които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всякакъв тип – кафенета, ресторанти, механи, клубове и дискотеки.

Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Свържете се с нас по телефона и ние ще ви предложим добри оферти и отстъпки при дълготраен престой. “Елеганс” организира сватби, ергенски и момински партита, както и оказва съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др.

За контакти:
Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс” във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com

* реклама