Сватбата е най-красивият празник! Фотостудио „Класик“ ще запечата моментите от най-щастливия Ви ден

106
сватба

Сватебното тържество е най-красивият празник, който свързва двама влюбени. В този ден той и тя си казват заветното „Да“ и се вричат на вечна обич помежду си. Емоциите са уникални, а най-красивите мигове е редно да се запечатат във фотоспомени, които да ни карат да се усмихваме, а понякога и просълзяваме от радост, завинаги.

Замисляли ли сте се колко дълго продължава подготовката за едно сватбено тържество и как бързо минава сватбеният ден? Всичко е като един филм. Дори не можете да разберете на Вас ли точно се случва или просто гледате отстрани.

Професионалистите от варненското Фотостудио „КЛАСИК“ са тук и ще се погрижат този ден да бъде съхранен в най-красивите снимки. Благодарение на тях Вие винаги ще преживявате неповторимите мигове от този прекрасен ден. Професионалният фотограф притежава нужния опит, усет, техника и виждане, а благодарение на кадрите, които ще получите, можете да се наслаждавате на своя празник и занапред, съпреживявайки го с вашите деца и внуци. Предлагат се различни варианти като услуга за заснемане на сватбеното Ви тържество, които можете да видите ТУК!

Фотостудио „КЛАСИК“ е проект на задружното семейство на Христо и Валентина Христови, отгледан с много любов и търпение. Дългогодишният опит във фотографията е вдъхновение за младия екип и за стотиците доволни клиенти. Професионалистите разполагат с отлично оборудвано високотехнологично студио в центъра на Варна – на ул. „Цар Асен“ 1 (магазин 3, зад Общината) и предлагат пълен набор от фото услуги – дигитализирани и на хартия.

Възползвайте се от горещата оферта за Вашите деца ФОТОКНИГИ ЗА ЗАВЪРШВАЩИТЕ ДЕЦА +ПОДАРЪК: КОЛАЖ.

Ако децата завършват детската градина, 4-ти или 7-ми клас, Вие може да ги изненадате с красиви снимки, които професионалистите ще заснемат и подредят по подходящ начин! Ще запишат интересни мисли или послания, ще направят индивидуални и общи снимки, ще подредят имената и контактите, които ще оформят в красиво албумче с твърди страници и корици.

Фотостудио „КЛАСИК“ е на челни позиции по разнообразие и качество на услуги в областта на фотографията и съпътстващите я стоки – рамки, албуми, преспапиета, разпечатки (снимки в разнообразни размери, канава и капафикс) и аксесоари. Студиото изработва и ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ФОТОКНИГИ в различни размери. Изготвя разнообразни ФОТОКОЛАЖИ, които са подходящ подарък за всякакви поводи.

Разнообразието на предлаганите фотоуслуги включва:

. студийна фотография

ДЕТСКИ – за рождени дни, за специални моменти (например детето Ви е спечелило състезание, има красиво хоби и иска да го представи, притежава домашен любимец).


СЕМЕЙНИ – събрали сте се цялата фамилия и искате да запечатате тези неповторими моменти. „КЛАСИК“ ще направи фотосесията Ви забавно преживяване, за което ще говорите с усмивка и ще помните дълго време след това.
ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ – най-красивият момент в живота Ви ще бъде увековечен с най-красивите фотоси.

КОЛЕДНИ фотосесии, в които можете да си оставите за вечни спомени красивите моменти със семейството или половинката

Фотостудио „КЛАСИК“ предлага ретуш и художествена обработка. Ако се нуждаете от перфектно обработени снимки, с които да рекламирате свои продукти или просто искате да се представите в най-добрата си светлина, Фотостудио „КЛАСИК“ може да Ви бъде безценен помощник.

Празничната фотография е част от работата на Фотостудио „КЛАСИК“. Заснемането на КръщенеИзписване на бебе, Детски рожден ден, Юбилейни тържества и рождени дни, Фирмени партита, Дипломиране, Абитуриентски бал изисква опит и професионализъм, доказани от екипа на студиото.

Студиото предлага и вариант да закупите подаръчна фотосесия под формата на ВАУЧЕР, който е прекрасен за всякакви поводи – рождени дни, раждане на бебе, кръщене, годишнина от сватба, абитуриентски или абсолвентски бал.

Част от работата на Фотостудио „КЛАСИК“ е и ПРОДУКТОВАТА фотография, които ще презентират отлично Вашето производство или изделията, с които работите. Студиото предлага също и следните услуги: РЕПОРТАЖНА фотография, ВЪНШНИ ФОТОСЕСИИ, АРХИТЕКТУРНА фотография, РЕКЛАМНА фотография и други.
Всичко това на атрактивни цени и с изключителен професионализъм.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. „Цар Асен“ 1 (магазин 3, зад Общината), Работно време: Понеделник до Събота: от 9:00 до 20:00, Неделя: от 10:00 до 18:00
Телефон: +359-888-941-886, +359-877-941-886
e-mail: photostudioclassic@gmail.com
www.photostudioclassic.com
Фотостудио „КЛАСИК“ във фейсбук

* реклама