Варненки с триумф на учителската спартакиада за 10-и път

77

Снимка: BGvolleyball.com

Учителки от Варна станаха шампионки в турнира по плажен волейбол на Шестнадесетата спартакиада на учителите, която се проведе в КК „Албена“ през изминалата седмица, пише „Спортал“. Валентина Георгиева (капитан на отбора), Виктория Викторова, Диана Филипова и Лора Илиева триумфираха с десета поредна титла в спартакиадата, като отбелязват своеобразен рекорд на лидерската позиция.

– – – – – – – – – – – – – – – –

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА ОТ ХОТЕЛ “ЕЛЕГАНС” ЗА СЕПТЕМВРИ

хотел варна промоция

– – – – – – – – – – – – – – – –

Варненки се качиха най-високо на почетната стълбичка след интересни и оспорвани двубои, без нито една загуба. Съперници на тима бяха само български състави.

Среброто отиде при представителките на учителките в Пловдив, а бронзът – в София. Така на практика се повтори призовото класиране от миналата година.

„Трудно ще ни отнемат първото място. Нека всички бъдат живи и здрави. Ще очакваме съперниците си и следващата година“, казаха победителките за BGvolleyball.com.

Надпреварата в КК „Албена“ беше в 11 спорта, като участваха повече от 350 състезатели. Заради ситуацията с коронавируса тази година липсваха участници от чужбина.

Крайно класиране:

1. Варна

2. Пловдив

3. София

4. Враца

5. Стара Загора