Черно море играе с Хоризонт днес

3

Следващият съперник на Черно море в контролите в Турция – македонският Хоризонт Турново, е член на македонската Първа лига. Отборът е от град Турново, който се намира близо до Струмица.Мачът е днес от 15 ч. в Анталия.

Хоризонт е основан 1950-а година. Играе домакинските си срещи на стадион „Кукуш“, който е с капацитет едва 1500 седящи места. В момента отборът се намира на 11-то място с актив от 15 точки. Спечелил е само 4 победи, равенствата са 3, а загубите 11 при голова разлика 14-24. Първенството в македонската Първа лига се подновява на 4-и март. Миналия сезон Хоризонт Турново е завършил на 6-ото място в крайното класиране.

Нападателите на тима са доста ялови този сезон. Драган Георгиев е реализирал 4 гола, а  Даниел Ковачев едва 1 гол. Втори в голмайсторската листа на тима през есента е защитник-Драган Милушев с 2 попадения. През зимния трансферен прозорец тима бяха привлечени 5-има нови футболисти.  В края на януари Хоризонт Турново игра контрола срещу българския Малеш в Микрево и спечели с 4-1.