Хотел „Елеганс“ дава шанс на ученици от „Асен Златаров“ за първи стъпки в занаята

149
Варненският хотел „Елеганс“ подписа едногодишен договор с Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ и ще обучава ученици на тънкостите в хотелиерския занаят. От сега нататък всяка седмица ще идват младежи и девойки, които ще попиват тънкости в тази дейност от професионалистите от „Елеганс“ напълно безплатно. Преди това 20 други ученици от Търговската гимназия „Георги Стойков Раковски“ също изкараха практиката си там.
Хотелът проведе и администраторски курс към програмата за заетостта на бюрото по труда. Две групи по 10 души преминаха обучение, като им бяха раздадени рекламни материали, и бяха запознати с дипломна работа на тема свързана с това какво трябва да прави един администратор специално на малък хотел във Варна.
Всички тези начинания са част от социалната ангажираност на собствениците на „Елеганс“, които в бъдеще ще насочват все повече своите усилия към това да помагат на хора от бранша, останали без работа, както и да посочат пътя на учениците, желаещи да се развиват в професията.
Хотелът се намира на 3 минути пеш от центъра на Варна и на около 300 метра от плажа – на тихата и спокойна ул. “Габрово”. В близост до него са ЖП гарата, обновената Морска гара с десетки ресторанти и нощни клубове, красивата Морска градина, исторически забележителности и атрактивни места като Римските терми, Аквариума и др. До “Елеганс” са и много административни и бизнес сгради, митнически агенции, банки, заведения, казина и т.н. Идеален е както за семейна почивка, така и за бизнес пътуване.
За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Email: hotel@elegance-varna.com