Хотел „Елеганс“ в центъра на Варна ви очаква през топлия октомври с невероятна уикенд оферта

80

Лятото съвсем скоро си отиде, но и до днес синоптиците продължават да ни радват с новината, че ни чака топъл октомври, а дори и през ноември ще има много слънчеви дни. Така следващите седмици са идеални, за да заложим на, макар и закъсняла, заслужена отмора, наслажадвайки се на последните слънчеви лъчи за годината.

Ако търсите място, от което центърът, плажът, забележителностите и прекрасната за разходки Морска градина да са ви близо, това е Хотел „Елеганс“. Той се намира на тихата уличка „Габрово“ до ЖП гарата и е на 3 минути пеша от Ларгото на Варна. Плажната алея също е съвсем близо, както и басейн “Приморски” и обновената Морска гара, където можете да посетите прекрасни ресторанти за хранене и култови нощни заведения.

Сега от хотел „Елеганс“ решиха да направят комплимент към своите клиенти, като им предлагат уникална уикенд-промоция, която ще важи за целия октомври и ноември, като ще можете да я видите ТУК!

Стаите на „Елеганс“ бяха реновирани в последния месец и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт. Сред удобствата са централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви. Стаите са просторни и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай. Ако сте дошли за релакс, той ще бъде пълен, тъй като в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.

В хотела може да се насладите на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. За приятно начало на деня ви има домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.

Хотел “Елеганс” е подходящ и за Вашето бизнес пътуване, тъй като се намира в близост до много административни и бизнес сгради, митнически агенции, важни културни обекти, сред които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всякакъв тип – кафенета, ресторанти, механи, клубове и дискотеки.

Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. “Елеганс” организира сватби, ергенски и момински партита, както и оказва съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс” във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com

* реклама