Световноизвестният специалист по ирисова диагностика д-р Артур Кроян ще преглежда една седмица в хотел „Елеганс“-Варна

6703
Световноизвестният специалист по ирисова диагностика д-р Артур Кроян ще бъде във Варна и в рамките на една седмица ще прави прегледи на всички желаещи в хотел „Елеганс“-Варна.
Периодът, в който светилото ще е в морската столица, е 28 януари – 3 февруари (включително), без почивен ден. Работното му време ще бъде от 9 до 20 ч.
Хотелът се намира на ул. „Габрово“ 24, намираща се на метри от ЖП-гарата, като там ще се извършват самите прегледи и лазерна терапия.
Специалистът е известен с това, че чрез ирисовата диагностика може да разпознае много болести в човешкия организъм, заради многото информация, която се съдържа в ириса на окото.
Телефон за запазване на час – 0878 76 74 49.
Хотел „Елеганс“ се намира на 3 минути пеш от центъра на Варна и на около 300 метра от плажа – на тихата и спокойна ул. “Габрово”. В близост до него са ЖП гарата, обновената Морска гара с десетки ресторанти и нощни клубове, красивата Морска градина, исторически забележителности и атрактивни места като Римските терми, Аквариума и др. До “Елеганс” са и много административни и бизнес сгради, митнически агенции, банки, заведения, казина и т.н.
За контакти в хотел „Елеганс“:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс” във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com