Саша Топчов: Ще запазим отбора, почваме да тренираме в края на месеца

97

Изпълнителният директор на баскетболния Черно море Тича Саша Топчов говори в интервю за Дарик радио за това какво се случва с мъжкия тим и подрастващите от школата в момента и кога очаква да стартира тренировъчният процес. Той бе категоричен, че през следващия сезон клубът ще си постави още по-високи цели.

——————-

Налага ви се извънредно бизнес пътуване до Варна? Хотел “Елеганс” в центъра е перфектният ви избор на локация

——————-

„Все още нямаме възобновен тренировъчен процес. Знаете, че още нямаме право да тренираме. Очакваме това да се случи до края на месеца и да започнат всички деца да се връщат в залата, за да стартираме с подготовката за републиканските първенства, където ни предстоят финали с всички подрастващи групи.

Относно състезателите от мъжкия отбор, те също са си вкъщи, защото още нямат право да тренират. Мислим за нова селекция. Чакаме да свърши всичко с пандемията, за да можем да започнем да работим и ние”.

————————-

Efbet с нов уникален бонус – 1000 лв. за казино. Регистрирайте се за секунди тук!


————————-

Запитан дали ще бъде запазено ядрото на мъжкия отбор, Саша Топчов отвърна: „Знаете, че 90% от нашите играчи са от Варна. Идеята ни е да развиваме играчи от нашата школа. Мисля, че повечето от момчетата ще останат в клуба. Гледаме и към други състезатели, излезли от школата. Целта ни е да направим един сплотен колектив, който да постигне още по-добри резултати от тази година. Спомняте си, че когато казахме в началото на сезона,че ще сме в средата на таблицата, всички се смееха. Никой не вярваше как ще стане това, но нещата се случиха. Сега нашата цел е стъпка по-нагоре. Ще се опитаме да създадем всички условия, за да го постигнем”.