Патрика разкри за висок дух и саможертва на свои играчи и похвали Ники Стоянов от Берое

140
Галин Стоянов

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов заяви след сблъсъка с Берое, че е бил изправен пред сериозни кадрови проблеми преди двубоя с Берое.

“Искам да благодаря на моя отбор, защото по принцип петима играчи въобще не трябваше да се събличат. Всички от тях изкоментираха, че са готови за игра. От тях двама така и не пуснах – Александър Кръстев и Мартин Йорданов. Останалите трима бяха Веселин Георгиев, Цветомир Куртев и Мартин Стефанов. Големите проблеми идват от изключително сгъстения цикъл,” заяви Стоянов, цитиран от BGbasket.

—–

Имате абсолвентски празник? Професионалистите от Фотостудио “КЛАСИК” ще запечатат най-запомнящите се моменти. Възползвайте се от промоцията до края на април

——

“Първото полувреме загубихме втората част с 12:30, а тези 20 минути ги завършихме 23 на 9 борби в тяхна полза, както и без борба от наша страна в нападение. Другото нещо бяха 10 точки в повече на контраатака, които се получиха, след това през второто полувреме се запазиха,” допълни той.

Галин Стоянов подчерта и отличната игра на продукта на варненската школа Ники Стоянов за Берое: “Класен отбор срещу нас. За мен Николай Стоянов за пореден път доказа своята класа. За нас е голям проблем, когато има толкова сърцат и добър играч – със стрелба от тройката, с борби в нападение. Винаги ни прави големи проблеми.”