Патрика: Остава ни само да картотекираме двама ММА-ци или да участваме на “Арнолд Класик” (ВИДЕО)

211

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов не скри недоволството си от отсъжданията на реферите по време на двубоя срещу Берое, спечелен от старозагорския тим. Според него изглежда, че съдиите имат чувство за безнаказаност.

„Смятам, че изобщо не беше нужно няколко от отсъжданията в края на мача да са такива, още повече, че остават големи съмнения в тях. Това, което мен повече ме ядосва е, че всъщност в три поредни нападения не ни дадоха въобще да направим атака към коша. Боли ме от факта, че действията на съдиите изглеждат сякаш те имат чувство за недосегаемост. Не знам какво трябва да означава това, ако е истина, но така не се играе баскетбол. Според мен така не трябва да се отсъжда и да се нагнетяват страсти в залата, каквито имаше в края на мача без никаква нужда. Определено не бяха очевадни ситуациите, доста бяха спорни. Нямахме шанс, не ни беше даден. Явно такава е играта“, заяви Стоянов.

„На нас само ни остава да картотекираме двама ММА-ци и тогава да играем баскетбол по някакви други правила, защото при тези явно не ни се отдава. Много сме груби, правим много фаулове в нападение, блъскаме другите играчи в гърбовете и те падат по земята. 110, 115-килограмови хора летят като перушинки. Явно наистина много работим във фитнеса тази година. Играчите ни са изключително здрави. Мислим да участваме в “Арнолд Класик”, добави той.

Рефери на срещата във Варна бяха Мартин Хорозов, Калоян Костов и Стефан Стефанов.