Патрика: Надскочихме възможностите си! Бихме класен тим с отличен треньор

40
Галин Стоянов-Патрика

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов бе изключително щастлив след победата срещу Берое. Той смята, че отборът му е надскочил възможностите си и е спечелил най-вече с воля и характер. Ето какво каза наставникът след срещата:

„Невероятно сладка победа срещу един класен тим с отличен треньор. За нас този мач бе едно огромно предизвикателство, имайки предвид огромното количество хора, които са били болни или са болни. Но тези момчета, които бяха в отбора, бяха невероятни. Показаха характер, сърце и разбиране какво се иска от тях. Особено второто полувреме, когато телата им бяха на пътя на всички действия на Берое.

Със съдействието на ХОТЕЛ “ЕЛЕГАНС” в центъра на Варна

Повтарям, Берое е много класен отбор, а ние надскочихме възможностите си. 28 асистенции много отдавна не сме имали и дори загубвайки борбата осезаемо, бяхме равни с равни. Янев е с 10 борби в нападение, а Ваклинов общо с 13. Трудно ни е да се справяме в подкошието, но показахме уникална воля и характер.

Играч на мача може да е Георги Боянов, но за мен всеки един баскетболист бе за играч на мача и зарадвахме публиката. Показахме, че млади момчета могат да се включват успешно в двубоите. Визирам Михаил Молдов и Цветан Савов, които бяха невероятни в този мач.“