Патрика: Мога да оправдая само Пламен Алексиев. Не може центърът ни да е с 0 борби

111
Галин Стоянов

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов бе разочарован от представянето на неговия тим при загубата от Балкан. Наставникът отправи критики към някои от играчите си, като заяви, че може да оправдае единствено завърналия се след контузия Пламен Алексиев. Ето какво каза Стоянов след срещата:

“Нашият отбор е доста по-млад, но продължава този парадокс, в който младите играчи играят една идея по-бавно, отколкото играят по-опитните и е доста любопитно какви са причините. Един от огромните проблеми днес са 28-те грешки, което според мен просто е недопустимо, въпреки че Балкан допусна 19, но те идват от пътуване. Единственият човек, който мога да оправдая, ако играе на по-ниска скорост или допуска някакви грешки, е неигралият повече от година Пламен Алексиев. Оттам нататък никой друг няма право да играе на ниска скорост или да допуска количество грешки.

Друго интересно нещо като статистика е, че нашият най-висок и едър голям мъж Велислав Гълъбов има 0 борби. Това е много интересно как точно може да се случи. Отсреща е отборът на Балкан, който играе доста интелигентен баскетбол с 35 асистенции.

Във втората част имахме някакъв подем. Тогава определено мога да кажа, че играхме с най-подходящите петима на терена. На този отбор, освен целта за моментното представяне, е развитието на останалите играчи и аз съм абсолютно длъжен да ги използвам, за да получат необходимия опит и да се развият във времето. Определено някои не оправдават това доверие за сметка на други, които са доста по-сърцати. Както казах и по-рано, тези, които имат по-сериозно