Патрика иска зала “Христо Борисов” да е “врящ котел” за мача с Берое

274

В събота в 18:00 часа БК Черно море Тича ще приеме Берое в зала “Христо Борисов” в среща от 18-ия кръг на НБЛ. Причина варненци да домакинстват в по-малката зала, а не в “Конгресна” в ДКС, са евроквалификациите на националния ни отбор по футзал. БК Черно море Тича даде пресконференция днес, на която присъстваха изпълнителният директор Саша Топчов,  треньорът Галин Стоянов-Патрика и състезателят Веско Георгиев.

Ето какво споделиха те:
Галин Стоянов: “Тренираме в пълен състав в момента. Нямаме контузени. Надявам се да покажем най-доброто от себе си срещу един много добър съперник в лицето на “Берое”. Тимът от Стара Загора има 6-има национали, класни чужденци и много сериозен треньор. За нас победата е от изключително важно значение. При евентуален успех можем да излезем пети, което ще е различна изходна позиция при домакинствата при третото завъртане. Зала “Христо Борисов” е много добра за домакинстване. Първо, защото почти изцяло тренираме там. И второ, 800 човека в нея я превръщат във “врящ котел”, а 800 души в “Конгресна” не създават такава обстановка. Ако напълним залата, със сигурност ще ни помогне в двубоя”.

Веселин Георгиев: “Очаквам да покажем добра игра и да победим. Противникът ни е класен. Хубаво е, че ние показваме израстване.Трябва да се раздадем на 100 %”.

Саша Топчов: “Чакаме нашите фенове в зала “Христо Борисов” , за да ни подкрепят. Отново сме подготвили изненади. Ще предложим обстановка като в НБА”.