Патрика: Големият ни проблем е, че губим за миг концентрация във важни моменти

23
Паатрика

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов бе разочарован след загубата от Рилски спортист. “Моряците” бяха равностойни през повечето време, но отстъпиха след слаба последна част. Ето какво каза наставникът след мача:

„До началото на четвъртата част имахме своите шансове, а в един момент на мача дори водехме и с 8-9 точки. По-големият проблем пред нас е, че продължаваме да губим за миг концентрация във важни моменти. Нашият тим няма тази класа да компенсира тези моменти.

—————

От днес: Efbet дава до 210 лева бонус за нови клиенти. Регистрирайте се за секунди ТУК!

—————

Имахме за задача да пазим някои играчи по определен начин, но поне в 30% от ситуациите бяхме различни от това, което искахме. Не изпълнихме техническите указания и оттам се получиха лесни кошове за противника. Това се получава, защото една част от отбора прави едно, другата половина – друго.

Рилски спортист бе в момент на нокдаун, но определено наши действия много им помогнаха да излязат от тази ситуация, да наберат инерция. Ние след това не успяхме да се върнем. Започнахме в четвъртата част атаки на „ва банк“, които автоматично отвориха разликата. Разликата е в борбите – 40 на 24 в тяхна полза, както и асистенциите са два пъти повече в полза на противника 24 на 12.“