Още спонсори с интерес към Черно море

0

Още желаещи да подпомогнат изпадналия в тежка финансова криза клуб Черно море са се появили в последните дни. Това разкри пред „Народно дело“ вицепрезидентът на варненци Симеон Варчев. „Засега разговорите продължават. Хубавото е, че никой не казва „не“, а лошото е, че никой не минава към подписване на договора. Водим разговори, преговаряме, да се надяваме, че ще се наредят нещата. Знаете за преговорите с хората от Турция, а напоследък и от България се появиха нови приятели на баскетбола. Разговаряме с различни хора, може би с 4-5 души“, заяви Варчев.
Относно представянето на тима в последните двубои легендарният специалист заяви: „Моралът в нашия отбор е на значително по-високо ниво, отколкото финансовите ни възможности. Момчетата играят, стараят се. Трябва да се има предвид и фактът, че Сашо Янев е в Гърция, а Тихомир Желев, който бе вторият ни реализатор, е контузен.“
Според Варчев Черно море трудно ще влезе в четворката на редовния сезон, но се надява да спечели четвъртфиналния плейоф и така да опита да спечели медал.