Налага ви се извънредно бизнес пътуване до Варна? Хотел „Елеганс“ в центъра е перфектният ви избор на локация

123

Пандемията с коронавируса наложи много ограничителни и предпазни мерки, включително и спиране на неналожителни пътувания между големите градове. Ние също ги подкрепяме и Ви призоваваме да си стоите вкъщи, тъй като само така сами ще си помогнем за по-бързо справяне със ситуацията.

Все пак обаче бизнес ангажиментите и бизнес отношенията ви с партньори може да наложат извънредно пътуване, и ако то е до Варна, Ви предлагаме място, в което да отморите след важните преговори през деня. То трябва да е както удобно, така и в добра локация, близо до важните точки на града. Именно това ви предлага хотел „Елеганс“, който се намира в перфектен район – на тихата уличка „Габрово“ до ЖП гарата, като центърът е само на 3 минути пеша.

В близост са много административни, бизнес сгради, както и митнически агенции, които работят.

Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Стаите на „Елеганс“ бяха реновирани за зимния сезон и клиентите му ще могат да се насладят на още по-голям комфорт.

Сред удобствата са централен климатикWi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви. Стаите са просторни и всяка от тях разполага с хладилник, телевизор, сейф за ценности, вана и кана за кафе и чай.

Всеки клиент на „Елеганс“ може да стартира отлично деня си, наслаждавайки се на закуска по желание и 60 вида кафе от пет кафемашини. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. Има и домашни сладкиши по оригинална италианска рецепта, а на вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.

Екипът на хотела спазва всички хигиенни мерки, въведени от Министерството на здравеопазването и РЗИ-Варна.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. “Габрово” 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел “Елеганс” във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com

*реклама