Милян Боцка: Левски е силен отбор, но съм оптимист, че ще ги бием

0

DSC03197Гардът на Черно море Тича Милян Боцка коментира загубите на Черно море Тича, връщането на отбора в Лигата и предстоящия мач с Левски 2014.

“Имаше напрежение у нас за мача с Ямбол. Двубоят беше много важен и трябваше да го спечелим. Не играхме добре в нападение. В защита се справихме по-добре, но в нападение – не. Напрежението при нас дойде от това, че в началото на първенството загубихме мачове заради забраната за картотекирането на новите играчи и трябваше да компенсираме със серия от победи, за да се върнем в лигата. Искахме много да бием, но това е баскетболът, не се получи”, коментира загубата от Ямбол в последния кръг състезателят.

Той сподели и очакванията си за предстоящото гостуване на Левски 2014. “Трудно се играе в София. Те имат много добър отбор. Разполагат с много добри състезатели. Познавам някои от тях. Ще ни бъде много трудно. С добра защита и добро нападение ще се пробваме да ги бием. Оптимист съм. Вярвам в победата във всеки мач. Ще видим”, каза още Боцка. “В отбора на Черно море Тича срещнах много добри момчета. Изключително ми е приятно да играя тук”, завърши гардът.