Аплодисменти на крака за Дарин Великов послучай 60-ия му рожден ден (ВИДЕО)

72
Дарин Великов

Спартак Плевен поднесе голямата изненада в баскетболния шампионат след успех над Левски Лукойл, но мачът бе белязан и с друг важен момент. Преди старта му в зала „Балканстрой“ бе отбелязан 60-годишният юбилей на една от легендите на българския баскетбол Дарин Великов, който доскоро бе треньор на Черно море Тича.

Той получи плакети от Спартак и БФБ в лицето на Георги Глушков, както и грамота за отдаденост и активно участие в обществените каузи и дейността на Асоциация „Докосни дъгата“ от д-р Денислава Ангелова.

В краткото си слово Дарин Великов благодари на семейството си, на съдбата, че му е дала шанса да работи със страхотни баскетболисти, както и на всички треньори от началото на своята кариера.

„На много хора трябва да благодаря, но нямам възможност да го направя поименно. Всичко това щеше да бъде безсмислено по една-единствена причина – ако вас ви нямаше! Голямо благодаря!“, каза Дарин Великов, с което изправи на крака стотиците зрители в зала „Балканстрой“ и провокира бурните им аплодисменти и скандирания на името му, пише pleven.utre.bg.