Тодор Балабанов обеща на феновете: Няма да бутнем нито една седалка на стадиона

Публикувано в: Водещи новини,Спартак 1918,Футбол |

5В Община Варна се проведе поредната среща между представители на „Синдикат-12” и председателя на Общински съвет Варна Тодор Балабанов. На срещата бяха поставени няколко въпроса, касаещи бъдещето на футболния „Спартак” свързани с наболелия въпрос за базите на клуба, както и разширението на бул. „Васил Левски”, в чийто обхват попада стадион Спартак.

Там според новия план стадионът остава само с едно възможно място за паркинг в югозападната част на базата, тъй като сега съществуващия ще бъде разрушен заради новия булевард. Други части от стадиона също ще попаднат в обхвата на строителството, а именно : канцелариите на ОСК Спартак, архива, стаите на домакина, вулканизатора и автомивката до мини игрищата за футбол. Тодор Балабанов определи появилите се слухове, че част от трибуната ще бъде съборена като абсурдни и гарантира, че нито една седалка от трибуните няма да бъде засегната. На въпроса за СК „Спартак“ АД стана ясно, че са започнали разговори с мажоритарния собственик, като първата среща е на 16 октомври – понеделник.
Представителите на „Синдикат-12” отново изразиха твърдата си позиция, че прилежащите площи около стадиона са неделима част от спортното съоръжение и така трябва да останат и в бъдеще.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход