Спартак (Варна) стартира подготовка за пролетния полусезон

Публикувано в: Водещи новини,Спартак 1918,Футбол |

5Новият треньор на Спартак изведе отбора за първа тренировка от зимната подготовка на „Локомотив”. Преди това шефовете на клуба разговаряха с играчите в съблекалнята и ги запознаха с изискванията си и очакванията от тях за пролетния полусезон.

В момента футболистите загряват на терена под аплодисментите на над 100 техни верни привърженици.

Привлечени са преминалите през клуба Мирослав Марков, Боян Илиев, Калоян Иванов, Михаел Михалев, Георги Гушлев, Васко Боев, Тодор Маринчев, Иво Михайлов, Десислав Дяков, Иван Добрев и Илиян Неделчев, както и юношите на Черно море Александър Йовчев и Емил Илиев.

Към края на месеца към отбора ще се присъедини и юноша на Спартак, който играе в Югозападна „В” група.

В състава останаха Калин Дянков, Вилиян Денчев и Ивайло Русев, но по преценка на треньора към тях в движение могат да се присъединят и други играчи от есенния тим, някои от които тренират в момента.

Подготговката ще премине на „Локомотив”, като ще се тренира всеки ден без неделя. На този етап уредените контроли са четири. На 27 януари Спартак приема Светкавица от 14 часа на „Локомотив”, на 3 февруари играе с юношите до 19 години на Черноморец (Балчик), на 10 февруари гостува на Калиакра в Каварна или Черноморец в Балчик, а на 17 февруари приема юношите до 17 години на Лудогорец.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход