Лудогорец предлага нов договор на Георги Терзиев

Публикувано в: Футбол |

000000Лудогорец преговаря с Георги Терзиев за неговия нов договор с клуба. Настоящият контракт на бранителя изтича в края на сезона, но желанието на шефовете и треньора Димитър Димитров е той да бъде подновен. Самият Терзиев иска същото. Макар да не е твърд титуляр в състава на „Орлите“, той играе доста мачове в първенството и дори е записал повече срещи от Козмин Моци.

25-годишният национал бе купен от Черноморец (Бургас) през 2013 година. Той дойде с големи надежди в Разград, най-вече заради големия си потенциал. Контузии обаче му попречиха да покаже какво може. Въпреки това Терзиев получава шанс при всички треньори в клуба, като почти винаги е трети избор за централен бранител.

Нови договори с Лудогорец вече подписаха Джоди Лукоки и Вирджил Мисиджан. Същото се очаква съвсем скоро да стори и капитанът Светослав Дяков. Преговори за подновяване на контракта се водят и с Клаудиу Кешерю. Румънецът смекчи тона. Преди два месеца той не виждаше бъдещето си в Разград, сега обаче заяви, че не му е чужда идеята да остане още година или две в Лудогорец.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход