Феновете от „Синдикат 12″ показаха как изглежда стадион „Спартак“ и разпространиха декларация

Публикувано в: Последни новини,Спартак 1918,Футбол |

2c23bee44e084d6f81701bf0c4fd2b6bФеновете от „Синдикат 12″ показаха как изглежда стадион „Спартак“ и разпространиха декларация до медиите.

Публикуваме я без редакторска намеса:

„За тези, които не са познали дома на любимия ни клуб, да, това е стадион “Спартак” – Коритото. Там където след година би трябвало да посрещнем 100 годишнината на футболния Спартак Варна.

Пустотата, тишината и разрухата създават сюреална атмосфера в противовес на спомените на поколения варненци, които с трепет пълнеха трибуните, за да аплодират и подкрепят любимия си клуб. Място, свързващо живота и съдбите на поколения истински мъже, предани на своя любим отбор – Спартак Варна.

Позор и презрение за всички, които позволиха и станаха съучастници в унищожението на 100 години варненска история!

За участниците в схемата за заграбването на имотите на клуба и тяхната безгранична алчност, която за пореден път прокужда инвеститори, които искат да развиват истински футбол в града ни!

За тези, които през годините въвлякоха футболистите и отбора в схеми за наредени мачове, и хвърлиха петно върху името на клуба!

За тези ветерани, които предадоха съотборниците си, които не са между живите и тези, които злоупотребиха с доверието на феновете!

И не на последно място, за тези “привърженици”, които не се противопоставиха нито веднъж на цялата мръсотия и изоставиха отбора си в най-тежките му моменти!

СПАРТАК Варна – любовта не умира, борбата продължава!
Синдикат 12″

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход