Спартак 1918 с убедителна победа. Ще играе с Брестак на полуфинала

Публикувано в: Последни новини,Спартак 1918,Футбол |

IMAG3168С убедителна победа завърши Спартак 1918 участието си в редовния сезон на „А“ областна група – А2. Варненци надиграха със 7:0 Спринт (Белоградец) като гости. На възпитаниците на Иван Найденов им предстоят баражи за влизане в Североизточната „В“ група.

Полуфиналите между първите два тима от двете групи, които играят на кръст, са на 28 май в Аксаково, а финалът по всяка вероятност ще е на 3 или 4 юни на стадион „Младост“ във Варна. Спартаковци са втори и ще срещнат първенеца в другата група Ботев (Брестак), а победителят ще срещне този, който вземе другия полуфинал между Овеч (Провадия) и Белослав.

Ивайло Русев вкара три гола за победата над Спринт. Той се разписа в 10-ата, 67-ата и 84-ата минути. Две попадения добави Христо Станев, който бе точен в 60-ата и 69-ата. По един път вратата на съперника разпечатаха Симеон Николов (41) и Микаел Асад (83). Николов вкара от дузпа за спъване на Георги Бербенков, а малко след това изпусна от бялата точка, като 11-метровият наказателен удар бе отсъден за игра с ръка на футболист на домакините, който бе изгонен.

Съставът на Спартак 1918: Георги Георгиев, Евгени Младенов, Симеон Николов, Мартин Киров (60 Деян Моллов), Венелин Колимечков, Даниел Друмев, Динко Динков, Владислав Георгиев (51 Христо Станев), Ивайло Русев, Радослав Радев, Георги Бербенков (50 Микаел Асад)

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход