Националите по плажен футбол срещу Гърция, Естония и Румъния на финалите на ЕВРОлигата

Публикувано в: Плажен футбол,Последни новини,Футбол |

BUL-ANDНационалният отбор на България по плажен футбол научи съперниите си за финалите от Дивизия „Б“ на ЕВРОлигата, които ще се проведат от 14 до 17 септември в Терачина, Италия.

След изиграването на последния пети турнир от надпреварата във Вандермюле, Германия, стана ясно, че „лъвовете“ ще играят в група „А“ срещу Гърция, Румъния и Естония. Тези тимове са съответно на 16-о, 17-о и 18-о място в европейската ранглиста. България се изкачи с една позиция и вече е №23, след като записа две победи на турнира в Шиофок, Унгария.
В група „Б“ попаднаха отборите на Унгария, Англия, Турция и Молдова. В двата потока се играе всеки срещу всеки, като първите два тима се срещат на финал, вторите играят за трето/четвърто място, третите – за пето/шесто, а четвъртите – за седмо и осмо. Победителят от Терачина се класира за Дивизия „А“.
Припомняме, че тимът ни доби право на участие във финалите като най-добрия от всички втори класирали се отбори, след двете си победи над Андора и Дания в четвъртия турнир, който се проведе в Унгария.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход